Hardhoutentafel.nl

Stoere tafels voor binnen en buiten

Voorjaar/zomer trends door Wibeke van Kimmenaede

Voorjaar/zomer trends volgens Wibeke;

Steeds meer mensen besteden extra aandacht aan de “chill ruimtes” rondom het huis. Waarom zou je geen gebruik maken van je terras, tuin of zelfs je balkon om alleen, met z`n tweetjes of met vrienden lekker te genieten.

Creëer een sfeervolle ambiance door bijvoorbeeld een hanging chair in de boom, aan je balkon of aan je veranda te hangen. Lekker relaxen in deze hangstoel, met een zacht (schapen-) vacht erin en wat lekkere kussens.
Veel kussens zijn trouwens ook dé manier om je (oude) loungeset een opfrisser te geven. Zorg voor een goede kussenkist, en in een handomdraai tover je je zitplek elke ochtend om in een heerlijke rustoase.

Voor het lezen van de krant, eten of gezellig kletsen met elkaar mag een stoere buitentafel niet ontbreken. Al dan niet met een ingebouwde gashaard. Mooie windlichten en kleurige buitenkaarsen geven sfeer en lekkere plaids of vachten houden het behaaglijk als het wat frisser wordt.


En voor heel veel sfeer en gezelligheid mag de buitenhaard niet ontbreken. Lekkere warmte, geen rooklucht in de kleren en haren en geen rondwaaiende vonken of as. Deze haard is verrijdbaar met een verlengde pijp maar is ook mogelijk zonder wielen en korte pijp.

Wibeke van Kimmenaede is eigenaar van interieurwinkel The Missing Link Total Interiors in Baarn.
Naast het geven van advies, vind je bij haar altijd iets bijzonders op het gebied van interieur zoals mooie stoffen, meubels, accessoires om je huis af te stylen, maar ook fijne mokken en vrolijk bestek. Wibeke schrijft zo nu en dan over seizoenstrends, speciaal voor Hardhoutentafel.nl.

Kijk ook op haar FB pagina